MENOY
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής

Για αγορές άνω των 30 Ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αφορά μόνο τις αγορές εντός Ελλάδος.

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 ημέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ACS COURIER
2.50 € για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
2.20 € για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας

- Εντός Πόλης: Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση εντός της ίδιας πόλης. Αποστολές εντός των Ν.Αττικής (από Ν.Αττικής προς Ν.Αττικής) και Θεσσαλονίκης (από Ν.Θεσσαλονίκης προς Ν.Θεσσαλονίκης) θεωρούνται Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.
- Νησιωτικοί Προορισμοί: Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ACS.
- Δυσπρόσιτες Περιοχές: Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου της ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr.
- Ο χρόνος παράδοσης αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον επίσημο τιμοκατάλογο υπηρεσιών ταχυμεταφορών της ACS. Στις περιπτώσεις αποστολών που αφορούν διαγωνισμούς, οι αντίστοιχοι χρόνοι θα πρέπει να προσαυξάνονται κατά τουλάχιστον μια εργάσιμη ημέρα.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί τότε η εκτέλεση και η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα και λαμβάνεται την παραγγελία σας σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Αν ένα προϊόν δεν υπάρχει στο κατάστημά μας και ταυτόχρονα είναι σε έλλειψη από πλευράς της εταιρίας που το παρασκευάζει, ή υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία του προϊόντος (συσκευασία, τιμή κλπ), τότε θα ακολουθείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευκρινιστεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια, να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της εκτέλεσής της. Οι παραγγελίες αποστέλλονται στους πελάτες με εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής μας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το λογισμικό της ιστοσελίδας, με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό (Τ.Κ.) της περιοχής που θα αποσταλούν τα προϊόντα. Συνιστούμε λοιπόν να συμπληρώνετε σωστά τον ΤΚ και γενικά τα στοιχεία διεύθυνσης και παράδοσης των παραγγελιών. Όλες οι παραπάνω τιμές που αφορούν το κόστος αποστολής, είναι μαζί με το ΦΠΑ. Όπως θα δείτε και κατά την χρήση της ιστοσελίδας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη δική σας, εφόσον αυτό δηλωθεί στη φόρμα παραγγελίας σας. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ξεκινήσει και έρχεται στην πόρτα σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Ελπίζουμε καταρχήν ότι τα προϊόντα μας θα είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και με αυτό που παραγγείλατε. Αν παρόλα αυτά κάτι δεν είναι σύμφωνο με τις ανάγκες σας, ή για κάποιον άλλο δικό σας λόγο θέλετε να το επιστρέψετε, τότε μπορείτε να το κάνετε, εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, παίρνοντας τα χρήματά σας πίσω.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο, μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί.

Στην περίπτωση αυτή, επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή, καθώς και να επιλέξετε κάποια εταιρία ταχυμεταφορών για να μας τα επιστρέψετε.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο (+30) 210 28 13 979 (εργάσιμες ώρες).

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, πχ. αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη, ή οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν λόγω δικού μας λάθους, τότε τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν εσάς, αλλά εμάς που είμαστε υπεύθυνοι για να σας προμηθεύσουμε σωστά το πρoϊόν.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 210 28 13 979, ή με e-mail: info@alpharmplus.gr.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος - Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@alpharmplus.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο (+30) 210 28 13 979 (εργάσιμες ώρες).

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προϊόντων κλπ. Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Στην περίπτωση αυτή, της επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή, καθώς και να επιλέξετε κάποια εταιρία ταχυμεταφορών για να μας τα επιστρέψετε, ενώ η χρέωση της επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Για κάθε πρόβλημα, παράπονο, ή οτιδήποτε σχετικά με την συναλλαγή σας μαζί μας, παρακαλούμε στείλτε μας mail στο info@alpharmplus.gr και θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, πριν ή μετά την πώληση των προϊόντων μας να σας εξηγήσουμε ότι αφορά σχετικά με την χρήση τους, τον τρόπο και τις σχετικές προφυλάξεις που πρέπει να παρθούν όταν πρέπει. Επίσης, όπου υπάρχουν και διατίθενται σχετικές εγγυήσεις όσον αφορά τα πωλούμενα προϊόντα, αυτές δίνονται με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή, του αντιπροσώπου ή του εισαγωγέα του προϊόντος. Δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσοχή: Εάν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή γίνεται 12 μήνες!
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε τους όρους χρήσης